kremowa sukienka na wesele? - Wersja do druku +- Forum dla Sosnowca (http://dyskusyjne.sosnowiec.pl) +-- Dział: Forum ogólne (/forum-3.html) +--- Dział: Moda (/forum-10.html) +--- Wątek: kremowa sukienka na wesele? (/thread-27.html) |
kremowa sukienka na wesele? - Zyria - 08-21-2014 06:39 PM co sądzicie o tym, żeby ubrać jasnokremową sukienkę na wesele koleżanki? czytałam, że to może być niezręczne, bo biały i wszystkie podobne mu jasne odcienie są zarezerwowane dla panny młodej byliście kiedyś w takiej kreacji na weselu? RE: kremowa sukienka na wesele? - Ziggia - 08-21-2014 08:56 PM hm hm, no ja jako panna młoda nie miałabym nic przeciw, ale spotkałam się z kobietami, które by zabiły za coś takiego bo a nuż się okaże, że ta prawie biała kiecka przewyższa urodą suknię ślubną? i awantura gotowa ;P ja bym nie ryzykowała, ale skoro to twoja jedyna kiecka, do innej się nie mieścisz albo na inną cię nie stać, to najpierw zapytałabym pannę młodą co ona na to RE: kremowa sukienka na wesele? - Vayn - 08-21-2014 09:28 PM naprawdę, jasne odcienie są zarezerwowane dla panny młodej? o.O pierwszy raz o czymś takim słyszę RE: kremowa sukienka na wesele? - Velkoz - 08-22-2014 10:59 PM Jeśli panna młoda chce zwracać na siebie uwagę, niech założy czerwoną kieckę, z tym kolorem co jakiś czas będzie przyciągała swój wzrok. RE: kremowa sukienka na wesele? - Wukong - 08-22-2014 11:01 PM A najlepiej, to czerwoną mini Wtedy żaden od niej nie odwróci wzroku |